Zwart rood intensief pop

Omschrijving kleurslag zwartserie:
Intensieve vogels krijgen door samenspel van de intensief factor en blauwfactor een mooie zwarte kleur in vleugels en staartpennen. De rugbestreping is tamelijk breed en goed afgetekend en ononderbroken, ook de flankbestreping moet goed zichtbaar zijn en is tegenwoordig een must voor keurmeesters. Pootjes, snavel en andere hoorndelen hebben een zwarte kleur of tint. De blauwfactor zal ten goede komen in het zwart wit en zwart geel serie daardoor krijgt de vogel een helderder uitzicht.
Foto: Zelfde vogels maar in andere positie. Dit is naar mijn mening waar we zullen naartoe moeten gaan. Goede diepe kleur en goede oxidatie (zwart). Al vrij goede rugbestreping, flanken zijn er maar niet zo goed te zien op foto. Flanken zouden nog iets beter in harmonie kunnen zijn met rug qua oxidatie (iets lichter). Mooi doorgekleurde zwarte vleugel- en staartpennen, lichtjes omzoomd met grondkleur. Ook goed vrij van zichtbare bruine phaeomelanine.
Ook prachtige koptekening te zien en mooi zwarte hoorndelen poten en bek in harmonie. Al mooie vogel om mee verder werken.

Eigenaar: De Jaeger Marc
Eigenaar foto: De Schinkel Dirk